På väg hemåt igen!


Nu sitter jag på tåget hemåt igen, väldigt mycket fattigare, men också med väldigt fint hår!! Wii! Kan typ inte sluta ta på håret och det är så himla lent och fint, behandlingen var verkligen värd 900:- men kan dock inte uttal mig om fullpriset på 3000-3500 kronor är något jag skulle lägga på denna behandling det beror helt på hur håret blir efter att jag tvättat de! 😉 Det enda negativa som jag kan säga nu, var att produkterna inte ingick, men de beror säkert på att de var så billigt, men hon tipsade mig om att jag skulle köpa bara schampot och inpackningen och då blev de bara 598:- iaf, sen var jag bara tvungen att köpa en helt underbar olja, Moroccan oil light, för 339:- känns helt underbar i håret och utan att de ser fet och kladdigt ut, dessutom återfuktar de mitt supertorra hår, helt perfekt alltså! Men ger en mer utförlig recension om en vecka eller så när jag verkligen fått prov den! 😉

Frisören jag gick till på Tokyo Makeover i Lund, var jättetrevlig och var så snäll att hon till och med klippte av min lugg som höll på att växa över ögonen! Så nu ser jag igen! Woho! Helt gratis, trots att hon fick slita som ett djur för att få mitt hår att torka! Slitet och tjockt hår är verkligen ingen bra kombination när de ska torka! 😉

Sen hade jag världens tur, letade efter ett par kursböcker som jag egentligen skulle köpt för flera veckor sen, men de var på engelska så jag har liksom dragit mig för att köpa dem, men nu kom jag på att jag verkligen behövde dem, och det är verkligen superakut! Självklart finns de ingenstans att finna! Det enda jag fann var en skitsur expedit som fräste åt mig att jag minsann fick titta på hyllan, vilket jag redan hade gjort! :S Men i affär nr 2 hittade jag en annan bok som tog upp samma ämne, och en av författarna var detsamma, den var dessutom nyare och på svenska!! Woho! Så himla nice! Då kände jag mig jäkligt tursam! 🙂

Tyvärr glömde jag kamerasladden hemma så för och efter-bilder kommer så fort jag kommer hem! 🙂
Puss