På tåget mot Lund!


Haha som vanligt fick jag kuta nästan hela vägen hemifrån till stationen för att hinna med tåget! Jag är verkligen helt hopplös!! 😉 Man borde göra forskning på om barn som går över tiden innan de födds, ofta blir försenade även senare i livet, det hade varit spännande att se resultaten på de, mamma gick ju nästan en månad över tiden innan jag ville komma ut! 😉 Och nu får jag ju typ alltid springa för att hinna antingen komma i tid eller inte bli alltför sen! 😉 Haha eller så borde jag helt enkelt ta och planera min tid bättre!

Men hann i alla fall med tåget så nu sitter jag och hoppar upp och ner(i huvudet iaf) av upphetsning, ska bli så himla roligt, hoppas verkligen de är trevliga och duktiga och att jag för en gångs skull kan känna mig riktigt snygg i håret! 😉

Sitter på ett sprillans nytt tåg och jag måste säga att det ser väldigt lyxigt ut, även om komforten är precis den samma, har suttit här i knappt 30 min och har redan skit ont i gumpen! Men en sak som är rolig är att de har små monitorer som visar reklam och lite väder, på dem står det även hastigheten på tåget, just nu går det i 160 km/h, fascinerande hur mycket långsammare 160 km/h känns på ett tåg jämför med en bil!

nä nu måste jag lägga ner datorn så jag kan byta ben, det är verkligen inte så de har slösat med plats här!
Puss