Brazilian Blowout idag!


God morgon underbara läsare!

Nu är det äntligen dags! Om ca en halv timme ska jag promenera ner till tågstationen och ta tåget till Lund och få ett friskt och vackert hår! Ska bli jättespännande att få prova Brazilian Blowout! Har väldigt höga förväntningar, efter alla fina bilder man sett på internet, så hoppas verkligen inte att jag ska bli besviken, fast i och för sig ifall jag blir besviken kommer jag bli mycket mindre fattig i framtiden! 😉 Nä men behandlingen går ju på 3 500:- i vanliga fall och håller ju i ca 12 veckor, så blir jag jättenöjd kommer jag ju ha svårt att hålla mig ifrån att länsa kontot och göra en ny! 😉

Haha blev inte mycket sminkande igår, blev bakning istället, jitterbugg, de blev inte särskilt fina men ack så goda! 😉 Kan lägga in ett recept på de sen! 😉

Nä nu har jag tusen saker jag måste hinna med! Ses på tåget!
Puss