Brazilian Blowout i bild! 2


Tog massor med bilder under Blowouten, så här är hur mit hår ser ut steg för steg, såklart som vanligt glömde jag ta en riktig förebild, men tog en som jag tog tidigare idag på tåget, bara lite uppljusad så man ser 😉

Före Brazilian Blowout, lagom vildvuxet och tråkigt:

Det första de gör är att schamponera håret så att blandningen läggs på rent, blött hår, sen appliceras medlet, innan de fönar det torrt, efter de ser det ut såhär:

Efter det plattar de hela håret, i vanliga fall drar de plattången 7 gånger över varje slinga, på mig gjorde hon 3 gånger för de var så slitet 😉 Sen skulle blandningen sitta i en stund så då passade hon på att klippa min lugg, välkommen tillbaka världen, var ett tag sen vi sågs:

Tror aldrig jag har haft så platt hår, men det gick över för sen tvättade hon ur medlet igen, och fönade hela håret, tog evigheter!! 😉 Och voilà:

Och såhär ser det ut efter att jag sprungit runt i blåsten i Lund och letat böcker, åkt tåg, gått hem i regnet och väldigt många dragningar med fingrarna genom håret:

Nu ska jag springa till ica och hämta paket! 🙂
Puss


2 tankar om “Brazilian Blowout i bild!

Kommentarer är stängda.