Mysig filt och supersköna sulor! 2


God morgon världen!

Gud vilken ruggig dag det är idag! Sitter och kurar ihop mig i min mysiga filt som jag fick älsklingen på vår tvåårsdag, den är verkligen så himla värmande! 🙂 Finns på Rusta för 149:- 🙂

Kom på en riktigt smart idé förut, faktiskt stolt över mig själv!! 😉 Haha nä men mina Jeffrey Campbell skor är ju ganska för stora, glider runt i dem så jag får blåsor under fötterna! Har länge tänkt att jag ska köpa mig ett par sulor, men de glöms liksom alltid bort och blir aldrig av! Men så kom jag på att jag fick ju med mig en del små grejer från lumpen, där ibland även ett par såå himla sköna sportsulor, de är ju liksom gjorda för att man ska kunna gå väldigt långt, väldigt länge, varje dag, så kan de liksom bli bättre eller? 😉

Skorna blev liksom hur sköna som helst, så nu ska jag faktiskt prova att gå ut i höstrusket med hundarna i dem! Haha kommer säkert få en del blickar, men högklacketrenden även i vardagen börjar också komma till denna lilla stad! 😉
Puss


2 tankar om “Mysig filt och supersköna sulor!

    • Emily Inläggsförfattare

      Emily: Den är oföränderlig än så länge! 🙁 Men vi får se, det finns små planer att hon ska få bli mammaledig ett tag, men inget bestämt än.

Kommentarer är stängda.