Ett paket till!


Haha jag kunde ju inte låt bli att beställa en gång till på elf när de hade 20% rabatt på allt! Så nu kom mitt nya paket, hehe kommer snart ha en av varje vara på deras hemsida! 😉 Så nu har jag massor med nya saker jag bara måste prova:

De första jag verkligen måste prova är de nya glittriga kajal/ögonskuggepennorna, haha men de börjar bli väldigt fullt i väskan fick flytta runt flera gånger, var nästan så jag inte ens fick ner pennorna;

Haha men med lite mer pillande gick de ner! Woho! Vet inte vad jag hade gjort annars! Haha fast jag kanske ska prova dem innan jag ger den en permanent plats i lådan! 😉

Haha fast nu blir det nog DEFINITIVT inte mer grejer att stoppa i lådan på ett tag! 😉 Nä nu är jag supersugen på att prova att nya grejer, ska även prova mineral foundationen som var i fel färg, då jag fick svaret från elf att mineralerna kom från en annan ett annat parti än tidigare och när det gäller mineraler får man räkna med att det blir viss färgskillnad då de är en naturlig produkt! Kul. Jaja så nu ska jag prova hur stor skillnad det är, är ju lite blekare nu på vintern så det kanske kan funka iaf, annars får jag blanda i lite av dem mörkare! 😉
Puss