Lauras efterträdare?


God middag världen!

Har precis kommit hem från jobbet, gick på igår kväll kl 21 så det var ett litet pass! 😉 Nä men det är ganska lugnt, dock var jag riktigt besviken att jag inte hade ett enda paket väntande på mig här hem, går liksom och väntar på 5 stycken! Förvisso är det nog bara 2-3 som har haft tillräckligt lång tid för att hinna hit, men ändå! Nåt kunde väl ha kommit?!

Haha inte riktigt min dag idag tror jag,fick ett sms tidigt i morse som informerade mig om att Laura var halt, har jag riktigt otur kommer de bli en hovböld! Och i så fall har jag precis slängt ut 400 spänn helt i onödan, 200 till tävlingen vi kommer missa och 200 till licensen som går ut vid årsskiftet, och blir det en hovböld kommer vi inte komma igång igen för att hinna tävla i år! Woho, not!! Jaja ska strax ut i stallet själv och kolla in skadan, hoppas verkligen att det inte är så allvarligt! Hon har gått ganska hårt de sista så ett par vilodagar kommer hon inte dö av, men är det värre, får jag börja se mig om efter en ny häst att rida, kanske kan sno mammas Nancy, jättefin och var i tävlingskondition för inte såå längesedan!

Visst är hon fin! 🙂
Puss