Elf Paket!!


Hello världen!

Känns som det är dags för ett inlägg som handlar om någon annat än fransar eller vad tycker ni?! 😉 Så idag kommer det bli massor med smink inlägg istället då jag fick mitt paket från elf idag!! Helt underbart!! Så här kommer lite bu och bä om elf! 🙂 Paket kom verkligen superfort, är imponerad då det skulle ta mellan 4-6 arbetsdagar och det tog 3! De ska de ha en stor eloge för, då jag hatar att vänta! 😉 Köpt ett nytt nagellack och det är verkligen superläckert, men mer om de senare! 😉

Istället ska jag ta upp lite bä, en sak som irriterade mig otroligt mycket är att priserna på hemsidan(de är översatta till svenska kronor) är ouppdaterad och den summan som drog på mitt konto var större än vad de stod i beställningen, typ 50 kronor dyrare, inte hela världen kanske men när man köper superbilligt smink vill man liksom inte betala mer!

En annan sak är att man verkligen får en överraskning när man öppnar paketet då många färger inte ens är i närheten av de man beställde, och nej det beror inte på min skärm, fotade de färger som visades på paketet och hur färgen i burken faktiskt ser ut, här är några;

Haha lite extrem skillnad tycker jag! ögonskuggan är för blå för att passa egentligen, och läppstiftet är jag verkligen besviken på, men egentligen är foundationen de största problemet, inte för hur stor skillnad e är på paketet och burken, då jag köpt den foundationen innan så de var bara för att fylla på då den gamla var nästan slut, men det är inte samma färg som den gamla!!! :O

Skillnaden är ännu större i verkligheten! Katastrof! Detta kommer jag klaga på, så kan man inte göra utan att skriva om det på produktens sida! den nya passar ju liksom inte alls! Morrr!!

Men sen var det många fina färger också! Superroligt! En ögonskugga som var så himla fin var sweet, den kommer nog snabbt bli en favorit i min smak iaf!

Och shimmer highligtern var också helt i min smak, love it!

Så fort jag ätit middag och varit ute hos Laura, har jag massor jag måste prova! 😉 Då kommer fler recensioner! Nu blev också min sminkväska ännu mer fylld, snart kommer jag inte kunna lyfta det! 😉

Puss