En fransfärgning och böjning.


God morgon världen!

Glömde såklart ta förebilder även på mamma, men tog efter att jag färgar och sen efter att jag böjt dem;

 Efter färgning.

 

 

 

 


Färdiga resultatet, mamma har så långa fransar så resultatet blev väldigt uppseendeväckande.

Dock har jag kommit fram till att metoden jag använder just nu, med spolar, är väldigt omständig, lite kladdig och risken för permanentvätska på felställen är större än om jag gör det med en batteridriven fransböjare, som jag väntar på att få från skolan. Så nu har jag frågat min lärare om jag kan få avstå den och får pengar tillbaka och köpa en egen istället, det lär gå fortare, i så fall ska jag beställa denna:

Den har fått väldigt många fina recensioner så det känns som rätt val! 😉

Nu ska jag till en ny kund! På återseende! 🙂
Puss