Mitt paket kom!! 2


Wii så himla happy just! Min fina sminkväska kom, shit vad snabba leveranser de har! Beställde ju i onsdags kväll! Väskan var dessutom precis som jag hade föreställt mig den! Så himla fin och proffsig! Nu känner jag mig som professionell fransteknolog och makeupartist och inte bara en hobbykladdare så att sig! 🙂

Och allt gick i, både allt mitt smink och alla fransteknologi produkterna! 🙂 Så perfekt! Dock får vi se hur det går när mitt paket från elf kommer, hihi nä det ska nog gå bra! 🙂 Även den super läckra skjortan kom;

Såg helt perfekt ut! Dock får ni inte se den på förrän jag har fått den broderad! 😉

Nu ska det bli en tidig middag, innan jag ska ta med mina proffsiga saker och åka till mamma, har jag lite tur, kommer jag få min första kund idag! Wii! 🙂
Puss


2 tankar om “Mitt paket kom!!

Kommentarer är stängda.