Min första kund! :) 2


God kväll världen!

Så blev resultatet på min första kund, gjorde en fransböjning och färgning, tyvärr glömde jag ta en före bild och jag skulle tagit bilden innan jag la på näringsmascaran för den klimpar ihop fransarna lite grann. Men vi var båda jättenöjda iaf! 😉 Så kul att jag redan har kommit igång lite grann, imorgon blir det en likadan behandling på mamma, men då ska jag komma ihåg att ta en förebild också! 🙂

Nu ligger alla och sover, älsklingen, min kompis som jag gjorde behandlingen på och alla fyra hundarna, så nu är det nog dags för sängen! 😉 Sov gott!
Puss


2 tankar om “Min första kund! :)

  • tess

    hej, hur funkar det där med permanent fransförlängning??
    och gör du fransförlängning och är du bra, alltså vågar man haha….;0)
    kram (maila gärna svaret)

Kommentarer är stängda.