Gud vad trevligt att vakna och se nysminkad ut!


God morgon världen!

Idag är jag uppe med tuppen! 😉 Älsklingen började tidigt idag med! Börjar bli lite jobbigt att han är så snäll och tar på sig alla andras jobb hela tiden! Jag vill ju sova lite också! 😉 Fast när jag vaknade för ca 45 min sen och kollade mig i spegeln måste jag säga att det är sjukt nice att vakna och se nysminkad ut alltså! Me Love!! 😀 Synd man inte kan göra något liknande för håret! 😉

Just nu sitter jag som på nålar och hoppas innerligt att mitt paket ska komma idag! Det är nog de som håller mig uppe, annars hade jag nog gått och lagt mig igen, men sen har jag ett möte halv elva som jag inte vill missa, så därför går jag upp vid 5:30 😉 Paket ska komma rätt till dörren vilket också gör mig lite nervös, kommer ju inte vara hemma hela tiden, först mötet och sen ska jag till jobbet så jag hoppas att de i så fall kommer mellan där! 😉 Om de kommer idag överhuvudtaget alltså! 😉 Men annars kommer jag vara pest hela helgen, så jag hoppas verkligen det kommer idag! 🙂

Det har varit väldigt mycket intresse för fransförlängningen iaf, super roligt! 🙂 Kommer en tjej redan på söndag! 🙂 Ska bli jättespännade att komma igång, prio ett är ju att träna upp snabbheten så att jag inte tar 3-4 h på ska liksom ta max 2! 😉 Men min lärare i Ronneby sa att det tog bara ett par kunder så kom man in i det! 🙂

Nähä, vad ska jag spendera tiden med nu då…. Sängen lockar ganska mycket…
Puss