Shoppingtokig! 2


God morgon världen!

Förlåt för bloggtystnaden igår, hade ganska fullt upp hela dagen, först var jag ju i Gislaved och hade redovisning, gud jag har drömt mardrömmar om det, hatar verkligen redovisningar, men det gick faktiskt hyfsat! 🙂 Men så himla drygt att köra i över 6 timmar för knappt två timmar där uppe! :S

När jag kom hem var jag helt slut, men vi skulle tvätta och jag ville gå ner på stan och hitta en skjorta som jag ska brodera på, hittade tyvärr igen vettig. 🙁 Men hittade en superfin på en bon visage istället, denna:

Så det blev en sådan, skulle ändå beställa en makeupväska, då jag just nu har fullt med grejerna från kursen över hela bordet!

 

Super nice, sen beställde jag lite annat som jag ville prova, så får vi se om det funkar! 😉 Sen beställde jag också en ny uppsättning makeuppenslar, och massor med smink då mitt börjar ta slut! Haha tänker inte ens berätta hur mycket jag gjorde slut på igår, men det ska bli superspännande när grejerna kommer! 🙂
Puss


2 tankar om “Shoppingtokig!

Kommentarer är stängda.