Finally Perfect!


Äntligen!! Nu är mina fransar precis som jag vill ha dem! Haha det är tur det är mycket enklare att göra behandlingarna på kunder än på mig själv, och en sak man verkligen inte ska göra är att permanenta 3 gånger på två dagar! Fransarna fick total spel och trots att jag först inte gjorde någonting mer med dem, de fortsatte krulla sig trots att jag tagit bort alla produkter! Provade att lägga en nya blå-blåsvart färgning till för att de skulle tynga ner krullet, men icke, dock asläcker färg me love! Den blandningen kommer det bli i fortsättningen med!

Sen visste jag inte vad jag skulle göra, såg ju helt knäppt ut:

Så kunde de ju inte se ut liksom! Jag menar vem skulle vilja att en person som ser ut så här, ens kommer i närheten av ens fransar?! Jag hade iaf blivit väldigt skeptiskt!

Men så kom jag på hur jag gjorde i förrgår när fransarna blev platta istället för krulliga, så jag gjorde om samma sak igen, fast en jätte kort stund, ville ju inte ha dem platta! 😉 Och då blev de såhär istället;

Så himla snyggt tycker jag! 🙂 Plus att det är ju superbra jag nu vet vad jag ska göra ifall det skulle ske igen, eller ifall någon kommer in och har jättekrulliga fransar! 🙂 Nu ska jag gå och knacka på hos grannarna och fråga ifa de vill få fina fransar! 😉 Hehe så fort jag varit ute med hundarna och handlat lite, saknar tops, pads och ögonskölj!
Puss