Diplomerad Fransteknolog


Wii! Nu kan jag lägga till diplomerad fransteknolog till mina titlar! kuligt värre! Utbildningen har verkligen varit jätte givande och det ska bli så spännande att komma igång! 🙂 Idag kom jag ihåg att ta massa bilder, så här kommer för och efter bilder på en fransförlängning:


Här har läraren bara satt på ett par fransar.


Så här såg det ut när det var klart, en aning spertigt, men det är faktiskt första gången, övning ger färdighet! Och jag skulle iaf helt klart kunna leva med de fransarna! 🙂

Funderar på att prova att göra det andra två på mig själv antingen ikväll eller imorgon, beroende på tiden, eller snarare om måste plugga ikväll eller inte! 😉 Men så fort jag hinner ska jag göra dem, då får ni se före- och efterbilder på den med! 🙂


Här är alla grejerna som går i kursen, man har verkligen allt man kan behöva och lite till för att bara sätta igång med en gång! 😉 De två tuberna till vänster, är ett litet blekningsset, det tänkte jag faktiskt prova redan idag iaf! 🙂 Hehe bleka älsklingen mustasch! 😉 

För att fira min fina diplomering dög inget bättre än detta;


Mumsigt värre! 😉

Nu ska jag prova min väg mot lyckan, med mina nya produkter! 🙂
Puss