10 cm skumgummi säng!Nattens sovplats! Visst ser den skön ut! 😉

Ett stort god morgon från Ronneby! 🙂

Håller just nu på att städa rummet, det är priset man får betala för att sova billigt! 😉 Haha nä det är ganska lugnt, men skönt de bara är en natt för 10 cm skumgummi madrass räcker verkligen inte långt, känner mig lagom mör! 😉 Inatt blir det i min vanliga säng! 🙂

Gud vad skönt det är att det är den 27-de idag, igår var det väldigt tajt ekonomiskt! Det var precis så bensinen räckte(har typ för två mil kvar i tanken) och jag kunde inte ens gå ut och käka någonting! Blä!! Men idag ska jag slå på stort, jag ska köpa en hel kopp med kaffe!! Åhh jag skulle nästan kunna mörda för en kopp kaffe just nu, men jag tror inte sådana drastiska insatser är nödvändiga! 😉

Nä men nu måste jag städa klart, håller på och vädrar och det börjar bli så kallt att jag snart fryser as av mig! Sen KAFFE! 😉 Ses efter kursen! 🙂
Puss