Kursen slut för idag!


Okej kan väl säga att jag är lite besviken, trodde liksom jag skulle får träffa en massa trevliga människor på kursen idag, och så visade det sig att det bara var jag på kursen, visst det var ju skönt och så att få 100 % hjälp och uppmärksamhet av läraren, och jätte kul att träffa henne igen. Men ändå det känns ju lite ensamt liksom, och eftersom kursentiden är uträknad för att det ska vara 5 elever var vi ju klara efter knappt två av det fyra timmarna det skulle vara, så nu sitter jag i ett pyttelitet vandrarhemsrum och ugglar som ett fån. jihu! Haha nä jag sitter och tittar på Brokeback Mountain så det går väl ingen jätte nöd på mig och fördelen är att jag antagligen kommer få sluta två timmar tidigare i morgon också, så då kommer jag ju vara hemma vid halv 6 istället för halv 8 nice värre! 🙂

Puss