Big day to day!!


God morgon underbara läsare!!

Gud jag är så himla peppad!! Nu är det bara ett par timmar kvar tills jag ska åka till Ronneby! Gud det ska bli såååå himla roligt! För första gången på jättelänge kunde jag bara studsa ur sängen hur pigg och glad som helst! 🙂 Wow!!

Innan det är dags att köra, ska jag ta en sväng till stallet, eftersom jag inte kommer hem förrän 8 i morgon kväll och ska iväg till Gislaved på onsdag och vet inte riktigt när jag kommer hem därifrån tänkte jag det var bäst att rid idag så Laura inte får stå i tre dagar för då kommer det inte bli så kul på torsdag!! 😉

Shit! kom precis på jag måste ju packa ihop mina grejer! Shit shit shit! Nu måste jag springa annars kommer jag aldrig hinna med allt! Skit varför kan jag aldrig komma ihåg allt jag ska göra!!
Puss