Kurs imorgon!!


 
F
öre och efter permanent fransförlängning.

God morgon underbara läsare!!

Kan inte fatta att tiden gått så fort och redan det redan är dagen före kursen i Ronneby! Helt otroligt faktiskt, när jag betalade kurs avgiften för ca 3 månader sen kännes det som att det var en mindre evighet innan det var dags för kursen men tiden har verkligen bara sprungit iväg! Är så himla excited, ska bli sååå himla spännande! Så kul att få träffa alla tjejerna där uppe igen, ja kanske inte riktigt alla men några iaf, och förhoppnings nya roliga människor! 🙂

Så på tisdag kl 17 kommer jag ha med mig ett nytt diplom hem, som visar att jag kan göra permanent ögonfransförlängning, permanent ögonfransböjning och färgning av fransar och bryn! Wii! Har redan en salong som jag diskuterat lite med, om att skapa ett samarbete, får se vad som händer där! Annars vet jag en nyöppnad salong i sjöbo som kanske skulle vara intresserad, detta hade verkligen varit skitkul att jobba med! Men vad som händer får framtiden avslöja så småningom! 🙂

Hoppas iaf att jag kan få lite rullians på det för jag har en till kurs som jag är jätte sugen på att gå, hårstylist på leep i malmö, den ligger på 12 375 :- så jag behöver få in lite cash, men den är jag verkligen jätte sugen på också! 🙂 Vill ju egentligen bli frisör men de utbildningarna är så himla dyra, och som jag sliter nu för att få ihop jobb och utbildning på samma gång visar nog på, vad sugen jag inte är på att ta lån! 😉

Nu har jag en uppgift som väntar sen ska jag ut i stallet! 🙂 Peppad till tusen!! 🙂
Puss