-2hg


8,5 kanel bulle innehåller lika mycket kalorier som de två hg fett jag förlorat! ca 1400 kcal. 🙂

God morgon Kära läsare!

Hoppas ni haft en trevlig fredagkväll! 😉 En annan som ska jobba om 30 min fick ta det lungt igår kväll! 🙁 jaja nu ska jag iaf snart springa till jobbet, tänkte bara berätta att man kan äta precis hur mycket man vill så länge man tränar bort alla de andra kalorierna än ca 1200(+/- beroende på vikt och viktnedgång), det gjorde jag igår, åt ca 1700 kcal och ändå lyckades jag gå ner 2 hg! 🙂 Fast fråga är om jag verkligen orka dansa i 45 min och rida varje dag! 😉 Haha nä men vissa dagar funkar verkligen de konceptet, tänk bara på att det är bättre att träna först och äta sen, så man inte äter massa först sen orkar man inte träna, då är det ju lätt att det bli för mycket! 😉

Idag ska jag jobba i 11 timmar så aktiviteten här på bloggen blir kanske inte inte jätte hög förrän halv åtta ikväll när jag slutar igen! 😉 Men nu får ni ha en underbar lördag!

Ops nu springer tiden iväg! Måste sticka!
puss