Mysiga tröjor spaning!


Nu när det börjar bli kallare ute och jag verkligen hatar att frysa, gled mina tankar snabbt till mysiga tjocka tröjor, visst kan säkert gräva fram massor med tjocka tröjor men på något sätt är de inte dem jag vill, utan detta vill jag ha:

 

tv, polina cardigan 299:- från cubus, th, new lovisa cardigan 199:- från bikbok. Det enda problemet med sådan här tröjor är att det blåser rätt igenom dem och här nere blåser det ju jämt! 🙁 Men nu drömmer vi vidare! Det snyggaste att ha till en stor mysig tröja är ju helt klart ett par tajta jeans som dessa:

 

tv, kick dark 499:- från bikbok, th, abbey jean 299:- från cubus, de vänstra från bikbok är bara så himla läckra, fast abbey jean jeansen är en nice budgetvariant! 🙂 

Nix pix, nu ska jag ut med hundarna sen stallet! 🙂
Puss