Hotellet är bokat!


God morgon snyggingar!

Nu har jag precis bokat hotellet, eller ja vandrarhemmet i Ronneby inför måndagens och tisdagens kurs det ska bli så himla spännande, kan knappt bärga mig! 😉 Visserligen kommer säkert föredraget jag ska göra på onsdag ligga och irritera i bakhuvudet, men ska försöka vara så klar som möjligt så jag kan lägga det åt sida så länge! Tänk på tisdag efter kl 17 kommer jag vara utbildad att göra permanent ögonfransförlängning, böjning och färgning av fransar och bryn! Det ska bli så himla häftigt! 🙂

Då kanske jag äntligen sätta mina makeupkunskaper i praktiken, hade varit så himla kul att jobba med det, kunna vara kreativ hela dagarna och bara leka med färger, det hade verkligen varit underbart!

Men nu ska jag inte sitta och dega i soffan längre, tänkte jag skulle börja dagen med ett danspass till DanceCentral, så kanske jag får lite energi, för sen ska jag plugga en stund! 😉 Puss