Aldrig någonsin mer distansplugg!!


Fan jag blir så satans arg!!! Grrr! Det finns en regel att man ska få tillbaka sina skoluppgifter och få reda på resultatet efter max 18 arbetsdag, självklart funkar det på alla andra uppgifter utom den senaste, som är den viktigaste då jag inte kan registrera mig på sista kursen denna terminen förrän den är godkänd! Så nu när det har gått 19 arbetsdagar skickade jag ett mail till utbildningscoachen och frågar om jag hade missat något. Då får jag ett surt mail att jag minsann inte ska tro att de håller inne med några resultat eller försenar processen på något sätt, och nu visade det sig att läraren som tidigare rätt uppgifterna har slutat och nu ska en annan göra det istället.

Men varför kunde det inte skrivit det på kurssidan då? Så hade man inte behövt fråga utan man hade kunnat läsa sig till det istället!! Så fruktansvärt irriterande att man aldrig kan få redan på något, och när man frågar är det 50/50 chans eller egentligen ännu mindre chans att de överhuvudtaget svara, och får man då dessutom ett snäsigt svar blir man inte direkt glad!

Nä jag ska aldrig någonsin mer läsa högskolestudier på distans, står knappt ut, det är himla tur att jag knappt har ett år kvar för aldrig mer sen!!
Puss