Hel dag med plugg!


God kväll världen!
Idag har jag verkligen inte hunnit uppdatera bloggen, hoppas ni inte saknat mig allt för mycket. 😉 Nä men jag har suttit och pluggat hela dagen, hade en uppgift som var tvungen att vara klar idag och då jag har jobbat så mycket det senaste var jag lite efter! Men nu är den iaf klart, skönt värre, har precis varit ute i slingan och gått 3-3,5 km bara för att skaka av mig stelheten från att ha suttit i soffan och pluggat hela dagen! Man mår verkligen mycket bättre när man fått igång kroppen efter att ha suttit still så himla länge! 🙂

Frågan är bara vad ska man göra nu då, är ju enda en bra stund innan det är dags för sängen och jag vill verkligen inte sitta mer i soffan idag, rumpan är liksom grymt trött på den nu! 😉 Hmm ja vad gör man, okar inte riktigt träna mer och det är väl lite sent att ställa sig och baka nu kanske, plus att jag har bara 9 kcal kvar, chansen att jag inte går över gränsen är ju ganska liten då! 😉 Och efter min katastrofala helg + måndag är det liksom inte läge att synda nu, plus att jag verkligen inte är sugen på socker just! Men har faktiskt lyckats gå ner ett hekto iaf! 🙂

Känns även som det är för sent för att sminka sig då måste jag ju tvätta bort det om mindre än en timme! Det är inte lätt när det är svårt, på tal om det eller ja egentligen något helt annat faktiskt men jag såg en helt underbar jacka från Bonprix, superläckra färger och den var så himla smidig för den hade en innerfleecejacka som man kunde ta ur jacka vilket gör att man kan ha den hela hösten utan att den blir för kall liksom! 🙂 Tyvärr var den såklart slut i min storlek i alla snygga färger! 🙁 Så här såg den ut iaf;

Hmm jaja jag får leta vidare, vill ha en varm och go jacka, men inte så varm som min vinter jacka utan något mittemellan som dessutom är regntätt, då det typ regnar ju varje dag! Eller så får jag helt enkelt vänta lite och hoppas att jackorna kommer in egen, fast samtidigt är det ju höst nu och jag hatar att vänta.
Haha får se, kanske hittar något bättre till och med! 🙂

Ha en underbar kväll nu, så ses vi för en mer spännande dag i morgon!
Puss