Kanelbullar!! 2


Gud vad roligt det är att baka! Har typ aldrig bakat något större, har blivit något kladdkaka (i micron) eller en supersnabb rulltårta men detta är nog det mest avancerad och tidsmässigt längsta jag gjort, och det har varit superroligt att göra, och gud var gott det är!! Kan väl säga att var väldigt uppskatta också! Älsklingen vad eld och lågor! 😉 Fick till och med lite hjälp;

Hehe men bullarna var faktiskt ganska enkla att baka, vill ni prova står receptet på mjölpåsen! 🙂 Fast älsklingen ville ha dubbelsats av fyllningen, då blir de verkligen saftiga! 😉 Så här blev resultatet:

Mumsigt värre! 🙂 Tyvärr tog det så lång tid att vi inte hinner åka och bowla då de stänger redan kl 18 idag! 🙁 Men det får vi ta en annan dag! 😉

Nu ska jag göra mig fin till middag!
Puss


2 tankar om “Kanelbullar!!

Kommentarer är stängda.