2-års dag!


God morgon världen på denna superromantiska dag!

Kan inte riktigt förstå att vi varit ihop i hela två år idag! Wow vad tiden går fort! 🙂 Och vad mycket spännande vi har hunnit haft ihop! 🙂 Och än är det många år kvar som vi ska tillbringa ihop, undra vilka äventyr vi kommer hinna med då?! 😉 Är det inte helt otroligt att man kan leva ihop med en människa i nästan två år(vi flyttade ju ihop redan efter 9 dagar ;)) utan att känslorna förändras ett dugg, älskar min snuttegubbe precis lika mycket som när vi sa de vackra orden första gången! 🙂

Dagen idag kommer bli jätte rolig, vi ska baka kanellbullar, bowla i Tomelilla och sen ska det bli romantisk middag antingen på en mysig restaurang eller hemmagjord här hemma med levande ljus, beror lite på hur mycket vi orkar efter bowlingen! 🙂 Har redan börjat börjat fundera på vad jag ska ha på mig, och makeup tror jag blir en mild festmakeup, med lite gulligt rosa och så! 😉 Hinner jag med blir det en film på den! 🙂

Puss