Curly Fries!


God morning sunshine!

Är det gött att det är fredag eller vad!?! Kom hem från jobbet för en stund sen och nu är jag ledig resten av helgen, skönt värre! Och vädret är ju så underbart att man bara dras utåt, idag får pluggandet helt vänta tills ikväll! Nu ska jag ut på en lång promenad med hundarna, så fort jag fått i mig kaffet! 😉 Sen ska jag ut till stallet och rida, rida, rida!! 😉 Det verkar som jag dessutom får sällskap! 😉 Nice värre!

Det var precis så jag klarade mi inom kcal-gränsen, eller ja jag fick lägga in ridningen, under träning för att inte gå över gränsen, men efter en nästan timmeslång ridtur tycker jag nog att jag förtjänade det, och vågen säger inte emot mig, -3hg till! 😉 Wii! Det som gjorde att jag spräckte gränsen var att vi åt Curly Fries till middag, jag är helt galen i dem, de är så himla goda! 🙂 Men där kan man ju snacka om skillnad från att äta pommes hemma och på typ mcdonals, en mellan pommes där ligger på ca 340 kcal, och för dom kalorierna kan jag äta mer är 250 g Curly Fries, vilket var ungefär vad det blev igår! Mums. Visst det är ju för att hemma ugnssteker man istället för att fritera, men hur mycket godare är det inte när pommesen inte dryper fett! 🙂 Aldrig mer mcdonals! 😉

Nix pix nu väntar de vackra vädret på mig! 😉 Ha en underbar dag!
Puss