Tentan var godkänd!!


WOHO!! Det känns helt otroligt att tentan skulle bli godkänd, var rädd att den skulle förfölja mig resten av terminen! Men nix pix den är godkänd och jag är så himla glad! 🙂 Ännu en kurs avklarade! 🙂 Nu längtar jag bara efter att jag ska får ett godkänt på den sista uppgiften i den sista kursen också så kan jag lägga förra treminen bakom mig! 😉 Bara ett år kvar så att säga! 😉 Fast nästa termin kommer bli tuff, då ska jag läsa 40 poäng istället för 30 plus examensarbetet på det! Pust vad jobbigt det blev, men ingen idé att tänka på det än nu ska jag bara så snabbt och smidigt som möjligt komma igenom denna termin så jag inte har något kvar när nästa börjar! 😉

Nähä men nu är det dags att ta den upplyftande energin från denna roliga nyhet och förvandla den till orka plugga vidare! 🙂
Puss