Riktigt bra dag!


God kväll världen! 😉

Hopas ni alla har det underbart där ute! 🙂 Sitter just nu och är nästan äckligt nöjd med mig själv! 😉 Har verkligen fått till att jag skulle göra idag, och dessutom med bra resultat! 🙂 Tentan gav mig verkligen tillräckligt med energi för studier, har gjort klart en uppgift som har stressat mig ganska mycket sista veckorna, egentligen helt i onödan för nu när den är klar, var den ganska enkel och tog inte särskilt lång tid att genomföra! Tror det mest var tanke på att göra två olika uppgifter på samma gång som stressade mig, men som jag sa till älsklingen tidigare, jag måste verkligen börja ta tag i och göra uppgifterna direkt istället för att dra ut på det och stressa upp mig till tusen i onödan, för det kommer bara leda till magkatarr!

Veckans andra ridtur fick jag till i dag, den gick superbra, dock fick jag rida ensam för mitt ridsällskap hann inte komma ut som det var tänkt, nu har hennes häst dessutom dragit av sig en sko så jag tror jag får rida ensam i morgon också, men det gör mig egentligen inte så mycket, tycker om att sitta och lyssna på musik och filosofera om livet stora frågor! 😉 Men tillbaka till turen, vi red ganska långt idag, det finns inte så många korta rundor, och för att undvika att Laura skulle bli uppstissad som hon vanligen blir, travade vi en ganska lång bit på grusväg, det var så himla mysigt även om mina benmuskler höll på att ramla av på slutet! 😉 Är så himla skönt hon inte känner av sitt sår alls, som dessutom börjar dra ihop sig!! Wii!! 😉 Visserligen blev det studs på sidan på hemvägen iaf, men inte mycket att göra och det ser inte ut som såret tog någon skada av det iaf, men det är go träning för magmusklerna! 😉

Iaf imorgon blir sista dagen jag ska plugga, sen kommer det hända roligare saker, som att jag ska baka kanelbullar, jag som är en riktigt baktant, not! Vi får se hur de går! 😉 Och massa presenter och annat romantiskt ska vi också hinna med! 🙂 Vi har även planer på att gå ut och då kommer outfits och sminkningar också! Var länge sedan jag hade med en outfit nu! Sorry!

Nä nu är det nog dags att börja fundera på sängen! Sov gott!
Puss