Korkade referenser!!


God morgon kära väldigt tysta läsare!

Sitter och sliter med referenser, det är så jäkla krångligt att jag blir alldeles trött, jag har ett sätt att skriva referenser som är baserad på var som står i referensmanualen och vad lärarna har sagt om dem i tidigare arbeten, men nu när jag blir ifrågasatt blir jag osäker på om jag gör rätt?! :S

Men de allra krångligaste är när man ska referera till två olika sidor, men de har samma författare och årtal, vilket är det enda man skriver i texten, hur ska man iksom dela på det då?? Jäkla mögg!! Men det ska iaf vara klart idag för i kväll måste jag börja på en ny uppgift och i morgon ska jag börja på ett nytt arbete som måste vara klart på lördag, för på söndag ska jag glömma bort allt vad skolan heter och bara mysa med min älsklingsman! För vi firar 2 års dag då! 🙂 Ska bli så himla mysigt! 🙂

Nä nu ska jag äta tidig lunch (lite för mager frukost, så jag är vrålhungrig nu ;)) och plugga!  🙂 Ha en underbar dag, så hörs vi senare!

Puss