Jag vill dö en stund!!


Gud mitt huvud!!! Just nu mår jag verkligen skit piss! Det känns som huvudet kommer explodera! Tyvärr tror jag inte ens det är huvudvärk det handlar om, för det brukar jag klara av, men detta går långt över min smärtgräns och jag har väldigt svårt att stå ut i min egen kropp just nu! Det hade varit underbart att krypa ur skinnet och ha en utomkroppslig upplevelse just nu! Det går dessutom i vågor, ibland känns det som jag kan klara av det och stå ut, en så kommer det en våg och jag önskar verkligen att jag kunde dö för en liten stund!

Det värsta är att inget hjälper, inte mediciner, inte massage, inte kall vetekudde ingenting funkar!! 🙁 Fast det är egentligen inte det värsta, eller ja hade någonting hjälpt hade det inte varit hemskt att jag ska till jobbet om en timme, det kommer bli rena hell idag! För jag vet av erfarenhet att det bara är sömn som hjälper mot dessa anfall och idag ska jag sitta uppe halva natten och jobba, woho…

Nu ska jag krypa ner i ett mörkt hål en stund…
puss