Hälsorapport


Alltså varför har jag inte gjort detta tidigare?! Det är ju så himla enkelt att hålla sig till min nuvarande diet att det känns som det inte bör ske något men det kan jag lova att det gör, trots att viktnedgången inte är den snabbaste, hellre långsam och bestående, så har det hänt ganska mycket på min kropp, 2-3 cm runt magen är puttsväck! 😉 Och om jag inte har helt fel tror jag kindbenen i ansiktet har blivit lite mer framträdande! Men visst det är bara små halmstrån jag nu famlar efter den riktigt förvandlingen kommer komma, men det är mycket enklare att fortsätta när man ser att kroppen går i rätt riktigt! 🙂 Men det lär nog dröja ganska många veckor till innan det blir några jämförelsebilder, efter förra gångens katastrof med Callanetics för och efter där ni tyckte jag så större ut på efterbilderna, får de allt skett ganska mycket innan jag gör några nya, kanske till och med väntar tills jag är framme vid målet! 😉

Satt och tittade på bring it on för ett par dagar sen och Eliza Dushku är ju så himla snygg, hon blir dagens inspiration! 😉

åhh nu började det regna, kul värre när jag precis ska ut! Woho…
Puss