Äcklig hm reklam!


God morgon världen!

Det är såå himla mycket skönare att njuta av att jag kan sova länge på onsdagar än innan när jag skällde på mig själv för att jag inte var tillräckligt aktiv på morgnarna! Mys mys! Har precis ätit frukost, idag blev det grapefrukt och havregrynsgröt, gott värre fast grapefrukten skvätter verkligen ner överallt! Haha!
Sitter nu och dricker kaffe, det är det enda mindre bra med att ligga och sova så länge, då går det för långt mellan kaffetillfällena så jag vaknar med huvudvärk! Så dumt liksom!

Euuu!! Urk satte nästan kaffet i halsen! Den senaste hm reklamen visades precis, gud vad weird den var, kvinnan i den ser ju typ läskig/äcklig ut, de har tidigare haft ganska konstiga reklamer, tror nog modellerna är snygga egentligen men på något vis förvrider de dem så de bara ser obehagliga och konstiga ut! Men denna gång har de verkligen gått för långt hon ser super läskig ut plus att hon ser ut som hon inte ätit på månader, liksom übermager! Vilket jag tycker är skitkonstigt, hm har ju redan innan fått många klagomål på att de jobbar med för magra modeller, och i detta fall är det inte en enda procent snyggt, hon hade varit hundra gånger snyggare med ett par extra kilon!
Ska nog sluta handla på hm, haha med med tanke på att jag är där kanske ett par gånger i månaden tror jag inte det blir så stor skillnad direkt!

Nä nu ska jag dricka upp kaffe, sen ska jag köra ut med hundarna så de får springa av sig! 🙂
Puss