Kallt blötdjur här..


Gud jag ska aldrig mer gå utomhus, mår piss just nu, fryser enda in i benmärgen och våndas över att jag måste gå ut med hundarna en gång till idag, vill verkligen inte sätta foten utanför dörren fler gånger idag! Vet inte varför jag mår så himla dålig bara för att jag blivit lite nedkyld!

Okej jag kanske ska ta och berätta varför jag är i detta tillstånd, har varit ute med Laura på första ridturen på väldigt länge, det gick riktigt bra, eller ja Laura var iaf som vanligt, min magmuskler har riktigt ont! När jag åkte hemifrån var det bara mulet och ganska varmt så jag tog bara på mig en tröja, jacka kändes lite mastigt liksom! Men såklart när jag var klar att rida ut hade det börjar regna och blåsa, det var sånt super fint regn som man blir sjöblött av på tio sekunder och det blåste så mycket att regnen letade sig in överallt! Inte direkt världens bästa väder för våran premiärtur men vi måste ju ut liksom! Så när vi kom hem var vi liksom dygnsura! Jaja vi kom ut iaf, mina magmuskler fick sig en rejäl omgång, och Laura fick sträcka på benen, men jag kunde mått bättre, tror dock det mest är psykiskt och att magmusklerna fick sig lite väl hård träning!

Nä nu är det väl lika bra att ta tjuren vid hornen och gå ut med hundarna så det är klart sen! Sen måste jag sova, imorgon ska plugga och så ska hästarna bli installade! Kommer bli supermysigt! Ska ta massa bilder så får ni se! 😉

Puss