Ny Design!


God kväll underbara läsare! 🙂

Vad tycker ni om den nya designen? Det tog låång tid, så jag har såklart suttit och pillat med bloggen hela dagen ändå, trots att morgonen problem löste sig lätt! 😉 Men gillar starkt den nya designen iaf, och denna är inte alls så sönder pillad så det lär inte bli några fler kraschar på ett tag! 😉 Men nu måste ni kommentera och berätta vad ni tycker, är den gräslig eller det bara är något litet ni stör er på så ska jag självklart göra allt jag kan för att fixa till den! 😉 Och skulle ni inte stå ut med designen har jag såklart kvar den gamla! 😉

Men en sak som jag är väldigt i valet och kvalet om är den nya textlayouten, har ju haft Comic Sand innan och gillar de gulliga bokstäverna, men samtidigt gillar jag det nya texten också den har något visst! 😉

Nä men nu måste jag resa mig ur soffan och göra någonting innan röven växer fast!

Se u Later! Då ska jag även se om jag kan krympa avstånden mellan styckena, för det är på tok för långt! 😉

Puss