Gyllene Tider maraton!


God kväll världen!

Gud vad jag älskar Gyllene Tider! Har haft ett maraton med dem hela kväll! Man blir så himla glad av dem, har typ dansat runt hela tiden, älsklingen tyckte nog jag var ganska pinsam under kvällspromenaden med hundarna, hehe men det går inte att hjälpa, man måste dans!

07-gyllene_tider-(kom_sa_ska_vi)_leva_livet-rus

Lauras sår ser superfint ut, så himla skönt! Wii! Haha det hörs inte att jag är uppåt värre va?! 😉 Hihi till och med maten har gått super kan inte fatta att trots att jag har ätit hur mycket som helst så har jag fortfarande kvar ca 150 kcal! Helt underbart, brukar spara runt hundra kalorier så marginalerna runt den andra maten aldrig överstiger dagsbehovet! 😉 Haha det låter bra eller hur? 😉 Egentligen brukar det bara bli så och jag orkar inte komma på något att få i mig för att fylla ut de sista med! 😉

Haha nä nu ska jag nog skutta i säng! Ha en underbar kväll och sov så gott!

Puss