Snark… 1


God kväll!

Äntligen har jag gjort klart arbete, känns så himla skönt hoppas bara det duger nu också! Men det känns skönt att det är klart idag så kan jag faktiskt få lite helg i morgon! 🙂 Fast jag borde nog plugga lite i alla fall i morgon, läsa lite i kurslitteraturen och så, men jag slipper stressen ändå och det är skönt, ingenting jag måste göra liksom, bara bra i fall jag gör det! 🙂

Nästa vecka ska jag dessutom få tillbaka resultatet på tenta, hoppas, hoppas, HOPPAS verkligen att den blir godkänd, hade varit så skönt att komma förbi alla de gamla kurserna och bara kunna jobba på, på de nya! 🙂 Hoppas även att jag ska få tillbaka den sista uppgiften nästa vecka är de båda godkända är jag klar med alla de gammal kurserna jag kan. Plus att så fort uppgiften är klar kan jag även anmäla mig till den sista kursen för denna terminen, kan ärligt säga att det är nog inte är förrän jag har registrerat mig på den kursen, som jag kan slappna av till fullo. Men något säger mig att de antagligen kommer att avlösas med ny stressa inför någon tenta eller kanske den smaskiga muntliga redovisningen vi ska göra denna månad! Gud jag har verkligen inga problem att prata med folk i vanliga fall, men muntliga redovisningar är en mardröm för mig! Förra gången sa jag att barn drack 4 dl snaps i veckan! Haha det skulle ju såklart varit saft!

Men iaf har jag i kaloriräknadet skött mig riktigt bra faktiskt! 🙂 Känns så himla bra att jag inte la ner efter katastrofen i går, men nej då jag lärde mig av mina misstag, tog med vågen i till bordet så jag kunde väga det jag åt så jag höll mig inom ramarna! 🙂 Idag blev det tacos med kyckling! Såå gott! 🙂 Sen blev det även lite Ben & Jerry men då jag inte åt frukost förrän tolv, var svårt att komma ur sängen i morse, blev det ingen lunch så jag hade kcal kvar att ödsla på smaskig glass! 🙂

Såhär har dagen sett ut, inte särskilt nyttig, men då är det bara att minska lite på portionerna så funkar de med, lyx dieta! 😉

Gud nu är ögonlocken tunga som skjutton, hoppas verkligen jag får nanna snart! Sov gott!

Puss


En tanke om “Snark…

  • Vmvm

    Man ser ju bara ett inlägg om gången när man går in nu ju 🙁

    Emily: Gaah! Varför kan inget bara funka!! Morr! Jobbar på det! Tack för att du sa till! 🙂 kram

Kommentarer är stängda.