Plugga, första ridturen och aprikosa byxor!


Hello Hello!

Nu är jag hemma igen, sitter just nu och pluggar som sjutton! Har ungefär en halv sida kvar sen är det klart, ska bli gött skönt att få det klart! 🙂 Uppgiften är ganska dryg, folkhälsoarbete i en kommun, allt blir så jäkla byråkratiskt när man ska läsa om vad kommuner håller på med, till och med mitt word tycker det är för byråkratiskt när man tar med de punkter de jobbar med, snark värre! Jaja bara att göra klart och gå vidare, längtar tills imorgon, då ska jag ut med Laura på första ridturen sen hon blev sparkad, ska bli superroligt! 🙂 Hade egentligen tänkt göra det idag, men med de fem timmarna som jag la på mamma och studerandet nu(jag vet kunde ha gjort det hos mamma, men det blev så mycket annat, pratade med bebisar och lekte med hundarna) och att jag ska till jobbet om lite mer än 2 timmar så får Laura vänta tills imorgon! 😉 Det dör vi nog inte av! 😉

Imorgon funderade jag också på att kanske göra ett litet projekt av mina aprikosa byxor, är inte riktigt nöjd med vidden nertill, antingen ska jag sy in eller sy upp(till trekvarts) dem, har inte bestämt mig riktigt, fast det är väl kanske lite fel årstid att sy upp dem? 😉 Vad tycker ni? Så här ser de ut nu;

Tråkiga eller hur, men väldigt sköna! Måste göra något med dem!! Jaja nu måste jag verkligen plugga!

Puss