Kim Possible hos mamma


Läget världen?

Idag sitter jag hemma hos mamma och passar hennes hundar! 🙂 Haha ni skulle sett hur det såg ut här när vi kom hit, Pimms mammas vita schäfer är helt omöjlig det låg söndertuggade saker överallt, allt från dippåsar till kuddtofsar! Knäpp hundar, fast jag tycker mamma borde lära sig att ta bort sånt som knäpphunden knaprar i sig! Som tex soppåsen i arbetsrummet den är alltid utspridd så varför plockar man inte bort den innan man åker då?

Jaja nu är det rent och fint igen och hundarna är ute så inga mer söndertuggade saker när vi är här iaf! 😉 Sitter och tittar på Kim Possible just nu, haha ibland får man vara barn igen! 😉 Det var min favoserie ett tag, och nej räkna verkligen inte på det för då kommer ni upptäcka att jag var alldeles för gammal för den redan när den var ny! Hehe men barnasinnet är väl alltid bra att behålla?! 😉 Iaf måste jag säga att Kim var bättre för eller snarare jag hade antagligen lägre standard förr! 😉 Och hon gör sig verkligen inte på svenska, fast egentligen vilken tecknad serie gör sig dubbad?

Jaja jag borde göra bättre saker än att titta på en fånig tecknad serie egentligen som att gå ut och prata med bebisarna i hagen eller kanske ännu bättre plugga? Hehe vi får se! 😉

Gårdagen gick åt pipan i hälsosynpunkten, blev både glass och godis, bad me! Men det var faktiskt med måtta, men visst gick kraftigt över kcalgränsen! 🙁 Men nya tag idag! Än så länge har det funkat riktigt bra! 🙂

Puss