Airbrusching! 1


[videofyme id=”274450″ width=”480″ height=”360″]

[videofyme id=”274456″ width=”480″ height=”360″]

[videofyme id=”274462″ width=”480″ height=”360″]

[videofyme id=”274530″ width=”480″ height=”360″]

[videofyme id=”274533″ width=”480″ height=”360″]

Hello Hello!

Äntligen fick jag gjort airbruschningen men gud vad lång tid det tar, behöver nog verkligen öva mer, särskilt på ögonsminket, är bra mycket bättre med vanliga borstar än så länge!

Filmen blev ganska lång hela 22 min, och det är ju så jäkla drygt att jag bara kan lägga in klipp som är 5 min som längst! Men hoppas ni uppskattar det! 😉 Nästa film kommer bli på min nya hårborste, skillnaden som är när jag borsta med den i blött hår jämfört med en vanlig men det kommer inte förrän nästa gång jag ska duscha! 😉

Färdiga resultatet:

Puss


En tanke om “Airbrusching!

  • Louise

    Hej! jag kom in på din blogg då jag söker efter en airbrush 🙂
    Kunde inte låta bli att lägga märke till att du inte verkar använda den så mycket och att du inte verkar så nöjd med den, läste också att du ”funderade på att lägga den på hyllan”.. Så nu till min fråga, du hade inte velat sälja den? Då varken jag eller min kille förstår riktigt hur det går till med frakten och då det är lite struligt med annan valuta så är vi inte riktigt beredda att köpa från Usa.. Det vore jätte kul att göra affärer med dig 🙂

    Eller om du inte vill sälja den så tänkte jag om du kunde skriva ungefär hur det gick till med frakt lite mer utförligt och kostnad och hur lång tid det tog.

    Ser fram emot svar 🙂

Kommentarer är stängda.