Tangle Teezer


God kväll världen!

Ännu en dag som inte blev som jag hade tänkt! :S Har typ inte varit hemma på hela dagen! Har hjälpt mamma att flytta unghästar och Amandoline har åkt hem till mamma igen! Lite skönt faktiskt, hinner inte med både skolan, jobbet och två hästar, tiden och orken räcker liksom inte till allt och vill absolut inte försumma skolan bara för att rida en häst till liksom! Nä så nu blir det bara gamla rara Laura inför vintern så får vi se var som händer nästa sommar när jag har tagit examen, mamma funderar på att göra ett sista försök att få Laura dräktig till våren, spännande värre hennes nya make blir i så fall, Salmiak en superfin Comefast xx son! 🙂

Men nu har jag tappat ämnet, skulle ju berätta om den fantastiska borste jag fick av mamma idag, den heter Tangle Teezer, pch jag hörde talas om den första gången hos frisören förra onsdagen, det var också där mamma köpte den! 😉 Den ska vara extra skonsam, men det som gjorde mig mest fascinerad av den var att den gick rätt igenom mitt helt omöjliga hår när det var blött!! Jag har aldrig kunnat borsta ut mitt hår blött någonsin inte ens innan jag började färga och slita på det, det har helt enkelt inte gått, de bara trasslar sig! Men med den här borste kan jag bara dra borste ett drag genom håret så är det otrassligt, helt otroligt! Och det känns inte ens inte det minsta ryck i hårbotten, visserligen är jag inte särskilt håröm, bara nervös att jag ska dra av håret liksom, men icke! Har provat hemma på både blött och torrt och när det är blött blir det spikrakt och när det är torrt alldeles blankt och slätt!

Är äckligt nöjd över mitt köp och de får lätt *****+/5 stjärnor! love it! Nu ska jag slänga mina gamla hårborstar! Bilder på håret kommer i morgon! 😉

Puss