Dag 3


God morgon underbara läsare!

Jag är hemskt ledsen att jag bröt mitt löfte om airbruschingen igår, men precis när jag hade riggat upp allt igår kväll och skulle sätta igår så dör skitkameran!! Alltså det är inte sant!! Hade blandat färger och allt snacka om slöseri med pengar!! Morr vad arg jag blev på skiten!! Tycker synd om älsklingen efter de utbrottet! 😉 Haha jaja nu har batteriet legat på laddning hela natten så direkt efter att  jag har tränat ska jag sätta igång! 😉

Men så länge ska ni få en liten rapport hur det har gått på hälsofronten;

Är nu inne på min tredje dag och än så länge har det verkligen flutit på bra, igår blev det till och med lite för lite mat, är ganska svårt att få i sig tillräckligt när man äter brunsch istället för frukost och lunch, i alla fall om man försöker låta bli att äta onyttigt! 😉 Än så länge har det nästan känts för enkelt, snart måste det nästan vara någonting som sätter käppar i hjulen, eller? Men samtidigt brukar det gå ett par dagar innan sockerbegäret sätter in på riktigt, men hoppas jag slipper det denna gång då jag inte äter direkt supernyttigt utan bara lite mindre och utan allt godis! 😉  Så här såg min gårdag ut:

Fick ta ett litet mellanmål på kvällen för att annars hade jag inte ens fått i mig 1000 kcal och vill verkligen inte sätta kroppen i svältläge! :S Men blev ganska förvånad att en skål med flingor bara låg på 230 kcal, men sen var det länge sedan jag hade mjölk till flingorna, brukar alltid ha yoghurt till och då blir oftast mycket mer! Med mjölk behöver man inte lika mycket för att det inte ska bli torrt! Sweet, det plus två ägg blev dagens frukost! 😉

Nä nu får jag sluta prata om mat annars blir jag hungrig igen! Haha! Kaffe nästa! 😉

Puss