Sova ut!


Hello världen!

Så jäkla nöjd med dig själv idag! 😉 Gårdagen gick skitbra! Hade till och med 14 kcal kvar att förbruka när det var dags för natten, STOLT! Hehe nä men första dagen brukar ju alltid vara enklast, fast nu har jag så mycket pluggande att lägga tid på så jag tror det kommer gå ganska enkelt! 😉 Men jag lovar idag ska jag dra en sväng med airbruschen!! Och jag lovar att det kommer komma en movie på det också! Sen om den blir bra eller inte det får vi se! Har väl inte använt airbruschen på ett antal månader nu tror jag! Hehe! Hög tid att komma igång igen alltså! 😉

Men först måste jag vakna, idag kom jag inte upp förrän 11, snark vilken latis jag är! Men eftersom jag sover så länge varje gång jag får chansen kanske det beror på att jag inte sover tillräckligt mycket annars så jag behöver mina nu onsdagar, tidigare var det ju tisdagar men nu med älsklingens nya höstschema är det onsdagar istället, för att få tillräckligt med sömn! 😉

Nu ska jag ut med hundarna sen blir det brunsch, sov ju liksom bort middagen! 😉 Skönt för då kan jag ju svulla till det lite! 😉

Puss