Nu är det dags att bli nöjd!


Okej jag vet flera stycken som kommer säga att jag är alldeles för utseendefixerad, och att det finns viktigare saker att tänka på! Men det skiter jag i! Nu ska jag ta tag i mig själv och sluta titta mig i spegeln och vara missnöjd över vad jag ser! Så nu är det dags att göra något åt det! Hittade en jättespännande blogg( är inte så ofta jag läser bloggar, mer än när jag vill ha omdömen på saker och ting, i detta fall handlade om att bleka sina ögonbryn, fattar inte varför folk gör det?!) Men iaf denna blogg handlade om en tjej som lyckades gå ner 8 kilo på ca 2-3 månader väldigt intressant, men det som var roligast var att hon pratade om en app som hon använt och sa var super bra, den hette ShapeUp och finns i en gratisversion men vill man har alla funktionerna måste man betala för ett guldmedlemskap. Jag kände igen namnet på appen och efter en snabbcheck i telefonen såg jag att jag faktiskt redan hade den appen! Haha, men jag hade väl tröttnat då jag inte ville betala för guldmedlemskapet, men när jag öppnade den stod det, att jag fått guldmedlemskap gratis på obegränsad tid som tack för att jag använt deras app så länge! Haha! Super bra ju! Så nu ska jag skriva upp allt i den! 😉

Edit: adressen till bloggen om ni är intresserad: http://johannaeo.se och klicka på bodyblog! 

Nu vet jag inte riktigt vad jag väger dock, då jag inte  vägt mig sen jag började med callanetics som jag dessutom måste börja med igen! Börjar nog med kvällsträningen ikväll, den är sådär lagom skön och perfekt för att få in mig på rätt spår igen! Men jag har skrivit in den vikten jag oftast ligger på och enligt appen ska jag då kunna nå min målvikt på 10 veckor om jag ligger på en förbrukning av 1240 kcal om dagen, vilket jag tycker låter ganska lagom, är ju inte sådär skitlite direkt, tjejen på bloggen låg på under 1000 kcal dock var hon kortare än mig och hade väl ett mer stillasittande liv men tyckte ändå det var lite väl lite, jaja det funkar ju för henne! 😉 Men ska iaf väga mig i morgon.

Så här såg dagens frukost ut:

Nu är det dags för lunch, är egentligen inte så hungrig, frukosten var verkligen skitmättande men sen var det ju knappt 4 timmar sen jag åt också! 😉 Men efter 3 koppar kaffe är jag så himla darrig att jag knappt kan skriva så det är nog dags att bädda in koffeinet! 😉

Puss