Jag vi tävla!!


God morgon världen!

Hehe igår hade jag helt glömt bort att jag skulle tvätta hela eftermiddagen, så det blev inte mycket med makeupen alls! :S Så typiskt mig! Men det var skönt jag hann med allt de andra på förmiddagen iaf! 😉 Tyvärr går det väldigt långsamt med Lauras sår så jag lär nog inte hinna sätta igång henne för tävlingen utan fälttävlan får vänta till nästa år! Men kollade in hopptävlingar istället, där finns det hur många som helst, och en som är super nära den 16 oktober, får försöka trimma upp Laura tills dess istället! 😉 Kan nästan rida dit så nära är det! Sweet värre! 😉 Är hon helt och jag hunnit sätta igång henne lite grann iaf den 4 oktober ska jag anmäla oss till den! 😉

Idag är schemat ganska tomt, så himla skönt när man gör klart sakerna direkt! Det enda fasta jag måste göra är att jag ska ha ett möte med min studiegrupp klockan halv elva, vi ska göra ett gruppkontrakt, vilket bara är urfånigt då jag har jobbat med dem massor med gånger innan!! Detta grupp är dessutom skitbra, ingen som inte kommer göra något plus att vi brukar tänka ganska lika så det kommer dessutom inte bli något tjafs om vad vi ska göra och vem som ska göra vad! 😉

Så idag ska jag dra fram airbruschen och friska upp minnet, ska försöka filma men är inte säker på om det blir bra, har ju inte tillräckligt med färger för att spexa till det så mycket måste köpa fler men de är så jäkla dyra!! Men en naturell makeup ska jag iaf lyckas med! 😉

Puss