Jag är modern?!


    

Hehe! Jag är absolut inte den som följer trender, har de kläder JAG tycker är snygga, skor som jag gillar och en frisyr som jag gillar liksom, men nu när jag såg nelly reklamen för säkert hundrade gången på teven upptäckte jag att tjejen som går ner för trappan, eller förresten det kanske bara är en tjej med i reklam?! iaf hon har en precis likdan frisyr som jag! Haha så nu känner jag lite modern, fast jag är inte riktigt säker på att jag gillar det… Har tidigare haft en vana att fastna för stilar sådär ett halv år-år innan resten av världen har kommit på hur snyggt det är, och då känner man ju sig som en trendsetter liksom, men men! 😉

Det var skitsvårt att hitta bra bilder på modellen, reklamen var helt omöjlig, eller har ni något tips? Men på något sätt har modellen bara fått visa upp skitfula kläder!

Puss