Historisk rundtur! 2


Här kommer en liten rundtur i i min historia, hoppas ni uppskattar det! 😉 Egentligen hade jag tänkt  göra ett collage med bilderna med de ville sig inte, men såhär får ni en liten text till varje bild också! 😉

Det är ute hos pappsen, det enda jag kommer ihåg från denna bild är hjälmen! Haha

Ja vad kan ja varit här, två? Sitter i farsans knä!

Alltså den som inte gillar min asläckra hockeyfrilla borde få en propp! 😉 Haha här är vi i Florida! 😉

Ännu en bild på den urläckra hockeyfrillan, men det är nog den ena bild där pappsen är välvårdad, hehe kommer nog en special på hårkatastrofer i framtiden ska bara be om lov av de inblandade först, däribland absolut pappsen! 😉

Jag och min äldsta syster på pappas sida! 🙂

Jag på min minikross ett av mina stora intressen ett tag, växte ur den och trots löften om en större blev de aldrig så. Hehe de sandalerna jag har på kommer jag ihåg så väl hade likadana som pappsen! 😉

Min kusin försöker sig på försäljaryrket! 😉 Hehe tror det är mormors gamla saab hon försöker sälja, efter de la hon ner alla försök att sälja någonting igen! 😉

Var jättesvårt att hitta bilder där jag var större än bebis, men här måste jag väl var en 9 år eller något sådant jag är längst till höger om ni inte ser det ;), till höger står min storasyster och ursöta lillebror(varför kan de inte vara så små och söta förgått? nu är han ju längre än mig tom).

Enda bilden jag hittade på mig och mamma, sorry för nakenchocken! 😉 Fräsch mamma ser ut, sådär 25 år gammal! 😉

Och tillbaka till hockeyfrillan igen!! Någon måste ju varit djupt kär i den frisyren! 😉 Här ihop med min lillebrors mamma, den raraste människan i hela världen! 🙂

Krambjörnar världens goaste björnar! 😉 Känner inte igen stället dock, men här har jag fått hockeyfrillan med flätta, bättre eller sämre? Svårt val!

På liseberg med pappsen, matchande hockeyfrillor! 😉

Fina gammal bettan, nä hon hette monola, vårt första och äldsta avelsto!

Och så har jag en såå läcker Andersson Stenprodukter keps!

Monolas son, unghinsten Monet, kan inte fatta hur jag som så lite helt sonika traskar in till en unghingst, med en gottepåse! Haha tur han var så snäll! 😉

Denna bild är lite rolig, detta är Penny, eller Pennsylvania hette hon egentligen, hon är mormor till unghinsten Sir Cisco som var med i Bundeschampionatet, som jag berättade om tidigare! 😉 Minns att hon var 1,70, haha vad kan jag ha varit där, 1,40? 😉

Sista bilden, 14-15 tror jag jag är här men allt mellan 12-16 år är fullt möjligt, för det var under den tiden jag bodde i de huset, sista huset jag bodde i Bohuslän, superlitet svinkallt hus, och så oisolerat att när det blåste från öster tror jag det var fladdrade nästan gardinerna i köksfönstret!

Hehe vet inte om det blev så mycket rundtur men jag hoppas ni uppskattade det iaf! 😉

Puss

 


2 tankar om “Historisk rundtur!

  • Lina

    Riktigt roligt att se alla dessa bilder =)! Va söta vi är som tomtenissar =)! Jag är mig inte lik på Värnamokortet… Söt vår ”lilla” lillebror va där =)!

  • Ida

    INTE uppskattat haha!!! Dessutom har jag ju jobbat som säljare inom telefoni och INternett 😉

    Emily: Hehe jag var ju lite ironisk! Så himla gullig bild att jag inte kunde låta bli att ta med den! 😉

Kommentarer är stängda.