Ny vecka!


God morgon världen!

Ny vecka igen, gud vad tiden går fort! Idag har jag tusen saker som måste efter Tysklandsresan känns det som jag har halkat skitmycket med allting! Men idag blir det att ta tag i det! 😉 Det första jag ska göra är att leta upp ett kuvert så jag kan få skickat min tidsrapport det skulle jag ha skickat in redan den förste med det var ju lite svårt eftersom jag var i Tyskland då! 😉 Hoppas chefen kan komma över att den kommer in några dagar för sent! 😉

Sen måste jag kolla upp med kursen vilken eller vilka av de fyra kurslitteratuerna som är viktigast har inte råd med alla fyra, det måste jag verkligen fixa idag eftersom kursen började förra veckan! 😉

Lauras sår läker ihop ganska långsamt är så himla sugen på att komma upp på henne igen, efter spänningen i Tyskland är jag grymt sugen på att prova fälttävlan på Laura, tror hon hade passat superbra till det! 😉 Men då måste hon ju bli hel liksom!! Efter en snabbcheck på tävlingsdatabasen insåg jag att det bara finns kvar en sådan tävling kvar i år och den är om mindre än en månad, 2/10, dags att skynda sig! 😉

Nu måste jag fixa allt, ska också och jobba mellan 14-17 så jag tänkte hinna klart med allt innan dess så jag kan ägna mig åt lite makeup i eftermiddag! 😉

Puss