Vill bli av med frissigt hår!


God kväll världen!

Vilken underbart skön dag det har varit idag! 🙂 Så skönt att inte göra någonting alls! Har bara slappat hela dagen! 😉

Förutom att jag har försökt hitta de bästa sätten att styla min nya frisyr, det är inte lätt då håret så lätt håller på att frissa sig, längtar verkligen till den 7 oktober då jag ska göra Blowouten! 🙂 Just nu är hårserum min bästa vän, men det är så lätt att det blir för fett! Det stör mig! Men nu efter att sökt på det hittade jag;

Vad är hårserum och hur fungerar det?
SVAR: Hårserum gör håret glänsande genom att lägga sig som ett tunt, skyddande lager på hårstråna. Det passar alla hårtyper men riktar sig särskilt till torrt och elektriskt hår, eftersom det tämjer frissiga hårstrån. Eftersom hårserum brukar vara väldigt drygt räcker det ofta med en liten klick, ungefär stor som en ärta. Värm serumet mellan dina händer och applicera det sen i håret.

Serumet får mitt hår att se fett och smutsigt ut!
SVAR: 
Hårserum ska bara appliceras på hårlängderna, aldrig i hårbottnen. Har du tunt och fint hår kan tyvärr den feta effekten också vara ett faktum, eftersom det får de tunna hårstråna att klibba ihop. Applicera en liten mängd i dina hårtoppar först och öka sen mängden hårserum gradvis.

Hjälp, mitt hår frissar sig och jag har inga bra produkter hemma! Vad ska jag göra?
SVAR: Prova att applicera lite vanlig hudlotion i håret. Ta en liten klick, värm det i handflatorna och dra det sen försiktigt nedför hårlängderna. Undvik hårbotten, eftersom cremen troligen kommer få ditt hår att se fett ut. Har du ingen hudlotion hemma, prova att använda lite olivolja på samma sätt.

Vill ni läsa hela artikeln finns den här: veckorevyn

Ska prova att bara använda pyttelite i topparna annars beror nog de dåliga resultatet på att mitt hårserum är för dåligt, kanske ska prova lite olivolja för att se om det blir bättre! 🙂 Återkommer med resultat! 😉

Puss