Kusliga förutsägelser och punka


God middag världen!

Måste säga att även om resan var väldigt rolig och händelserik, jag menar hur ofta händer det att ens(okej mammas då men jag har ju varit med) uppfödning går och vinner en deltävling på Bundeschampionatet?! så är det väldigt skönt att komma hem igen, få krama om älsklingen och gå tillbaka till jobbet igen med en spännande upplevelse i bagaget! 😉

Kom hem senare än det var tänkt igår, för hela dagen igår gled vi verkligen fram på en räkmacka och precis som jag förutspådde kunde det ju inte hålla i sig, vi skulle säkert få punktering en timme hemifrån sa jag när vi var i Tyskland, ingeting kan liksom gå såå bra från början till slut! Haha ibland ska man ju vara tyst liksom, för precis när vi kört av bron in i Sverige tycker mamma bilen låter konstigt och stannar vid vägkanten, vi har fått punktering på vänster framdäck!! Men hallå!! Jag sa faktiskt bara så på skoj!! Men det var lite spooke för min förutsägelse var ju så till 100 % rätt, där vi stannade var det ca 30 min till mamma och sen 30 min från mamma och hem!

Kanske borde ta upp tarotkorten igen verkar ju som älsklingen skrämmande exakta förutsägelser har smitta av sig på mig!

Lär ju få mer tid för de nu iaf, för nu är semestrarna slut och denna månaden kommer jag bara jobba 4,5 pass, ett pass är bara 3 timmar, hoppar in för en kolega som ska till läkaren tror jag det var och det räknar jag bara som halvt! 😉

Ska bli mycket sminkade också, får ta tag i airbuschen nu och komma igång med den igen! 😉

Men nu kallar plikten! See u later!

Puss